Indretning af drengeværelset

-

Nyt drengeværelse til junior

Min kæreste og jeg har længe overvejet at overraske vores søn på 3 år med et nyt værelse. Han elsker dinosaurer og værelset skal derfor ose af dette. Det er især t-rex der har hans store interesse. T-rex er den store kødædende dino der ser utrolig farlig ud, men det er altså den art han beundre mest.

Vi er derfor gået i gang med at planlægge hvordan værelset skal se ud. Men det er ikke nemt for der er jo nogle ting der skal være på plads på værelset inden vi bare fylder dinosaurer ind.

Der skal være en seng, et skab til hans tøj og en masse plads til opbevaring af alt hans legetøj.

Vi har derfor først købt de vigtigste nye ting til værelset og sat det på plads. Så kan vi bedre danne os et overblik over hvor vi kan pynte op med dinosaurer.

Køb af dino interiør

Vi har ledt og ledt efter den rette udsmykning til værelset og vi har fundet dinosaur wallsticker på Sohu-shop.dk som har et stort og farverigt udvalg af dino wallstickers. Vi fandt også nogle med juniors ynglings dino nemlig t-rex. De nye stickers har vi tænkt os at sætte op bag sengen, så han kan ligge og beundre dem. Derudover er det nemme at fortælle historier om når han skal puttes, og det elsker han. Historierne skal gerne være farlige, og fulde af liv. Men så længe vi er hos ham inden sengetid går det let, han er nu nem.

Seneste indlæg

Få det hele samlet samme sted med Timeplan

Vi kender det alle sammen med, at man skal huske, hvad der skal udføres i løbet af en dag med gøremål og andre ting,...

Sport og Herbalife produkter fra Herbalcenter.dk

Sport kræver mere energi fra det man indtager end hvis man ikke dyrkede sport - det siger næsten også sig selv - men jeg...

Unikke hundeskåle til hunden

Jeg er nok altid en af de her mennesker, der gerne vil have ting der er lidt anderledes end normen - men sådan er...

Find den perfekte skiferie her online

I tilfælde af man har brug for en skiferie, er det også noget som man kan finde frem til her på nettet. Det er...

Find alle de billige møbler du mangler her online

Leder man efter billige møbler som så mange andre, kan man gå ind på sider som https://ebuy24.dk/ og mange andre webadresser og finde det...

Populære kategorier