En profesionel fotograf giver dig de bedste øjeblikke fra konfirmationsfesten og de smukkeste konfirmandbilleder.

-

Den store dag for teenageren

Konfirmationen er barnets første store fest, foruden dåben, som jo er skyld i selve konfirmationen. Dagen hvor den unge bekræfter sin tro og sit tilhørsforhold til den danske folkekirke. Mange unge tænker ikke så dybt over konfirmationens baggrund. Det gør mange forældre heller ikke. Konfirmationen er for mange danskere blevet en tradition, mere end et ja til Gud.

Men højtideligheden i kirken og den efterfølgende store fest er blevet en meget vigtig tradition og milepæl for unge og deres familier.

Traditionerne skal følges og det gælder alt. Ritualerne i kirken, det personlige skriftord, det særligt fine tøj, den store fest, de mange og store gaver og de pinlige sange.

Alt dette skal selvfølgelig afbilledes. Helst af en professionel fotograf, så de helt rigtige billeder konfirmand kan blive gemt til efterfølgende stunder, hvor man kan kigge tilbage og mindes. Eller græmmes over det gammeldags kiksede tøj eller frisurer.

Hvorfor vælge en professionel fotograf til dit barns konfirmation?

Der er flere oplagte grunde, blandt andet at konfirmandbillederne og festbillederne bliver så smukke og ægte som muligt uden tekniske fejl eller upassende motiver.

Du kan selv vælge om de klassiske konfirmandbilleder skal være i et traditionelt studie eller på en særlig lokation. Måske på den lokale skaterbane, parkourbane eller på ryggen af yndlingshesten.

En professionel fotograf kan indfange konfirmandens egne, helt unikke træk og personlighed.

Vælger du samtidigt en professionel fotograf til selve konfirmationsfesten kan du koncentrere dig om den store dag uden at skulle se det hele igennem en linse.

Seneste indlæg

Få det hele samlet samme sted med Timeplan

Vi kender det alle sammen med, at man skal huske, hvad der skal udføres i løbet af en dag med gøremål og andre ting,...

Sport og Herbalife produkter fra Herbalcenter.dk

Sport kræver mere energi fra det man indtager end hvis man ikke dyrkede sport - det siger næsten også sig selv - men jeg...

Unikke hundeskåle til hunden

Jeg er nok altid en af de her mennesker, der gerne vil have ting der er lidt anderledes end normen - men sådan er...

Find den perfekte skiferie her online

I tilfælde af man har brug for en skiferie, er det også noget som man kan finde frem til her på nettet. Det er...

Find alle de billige møbler du mangler her online

Leder man efter billige møbler som så mange andre, kan man gå ind på sider som https://ebuy24.dk/ og mange andre webadresser og finde det...

Populære kategorier