En profesionel fotograf giver dig de bedste øjeblikke fra konfirmationsfesten og de smukkeste konfirmandbilleder.

-

Den store dag for teenageren

Konfirmationen er barnets første store fest, foruden dåben, som jo er skyld i selve konfirmationen. Dagen hvor den unge bekræfter sin tro og sit tilhørsforhold til den danske folkekirke. Mange unge tænker ikke så dybt over konfirmationens baggrund. Det gør mange forældre heller ikke. Konfirmationen er for mange danskere blevet en tradition, mere end et ja til Gud.

Men højtideligheden i kirken og den efterfølgende store fest er blevet en meget vigtig tradition og milepæl for unge og deres familier.

Traditionerne skal følges og det gælder alt. Ritualerne i kirken, det personlige skriftord, det særligt fine tøj, den store fest, de mange og store gaver og de pinlige sange.

Alt dette skal selvfølgelig afbilledes. Helst af en professionel fotograf, så de helt rigtige billeder konfirmand kan blive gemt til efterfølgende stunder, hvor man kan kigge tilbage og mindes. Eller græmmes over det gammeldags kiksede tøj eller frisurer.

Hvorfor vælge en professionel fotograf til dit barns konfirmation?

Der er flere oplagte grunde, blandt andet at konfirmandbillederne og festbillederne bliver så smukke og ægte som muligt uden tekniske fejl eller upassende motiver.

Du kan selv vælge om de klassiske konfirmandbilleder skal være i et traditionelt studie eller på en særlig lokation. Måske på den lokale skaterbane, parkourbane eller på ryggen af yndlingshesten.

En professionel fotograf kan indfange konfirmandens egne, helt unikke træk og personlighed.

Vælger du samtidigt en professionel fotograf til selve konfirmationsfesten kan du koncentrere dig om den store dag uden at skulle se det hele igennem en linse.

Seneste indlæg

Stjerne Camping ved Vejers

De af os der elsker at holde sommerferie ved Vesterhavet, kender også til Vejers strand - i år er vi så lige kommet hjem...

Oplevelser til hele familien

Oplevelser for hele familienHvordan er det hjemme hos dig, når man skal beslutte, hvor man vil booke et hotelophold? Der er familier, hvor børnene...

specialist i rør bukning

En rørbukningsspecialist er en højtuddannet person, der har de færdigheder og den viden, der er nødvendig for at bukke rør sikkert og effektivt. Dette...

Rawsolution og deres rumdeler

Da jeg har stue og køkken ud i et, har jeg længe haft lyst til at få en rumdeler op imellem køkken og stue...

En skøn romantisk rejse

Kunne man tænke sig at komme på sin bryllupsferie, som man endnu ikke har fået afholdt på grund af Corona og prioritering, så kan...

Populære kategorier