En profesionel fotograf giver dig de bedste øjeblikke fra konfirmationsfesten og de smukkeste konfirmandbilleder.

-

Den store dag for teenageren

Konfirmationen er barnets første store fest, foruden dåben, som jo er skyld i selve konfirmationen. Dagen hvor den unge bekræfter sin tro og sit tilhørsforhold til den danske folkekirke. Mange unge tænker ikke så dybt over konfirmationens baggrund. Det gør mange forældre heller ikke. Konfirmationen er for mange danskere blevet en tradition, mere end et ja til Gud.

Men højtideligheden i kirken og den efterfølgende store fest er blevet en meget vigtig tradition og milepæl for unge og deres familier.

Traditionerne skal følges og det gælder alt. Ritualerne i kirken, det personlige skriftord, det særligt fine tøj, den store fest, de mange og store gaver og de pinlige sange.

Alt dette skal selvfølgelig afbilledes. Helst af en professionel fotograf, så de helt rigtige billeder konfirmand kan blive gemt til efterfølgende stunder, hvor man kan kigge tilbage og mindes. Eller græmmes over det gammeldags kiksede tøj eller frisurer.

Hvorfor vælge en professionel fotograf til dit barns konfirmation?

Der er flere oplagte grunde, blandt andet at konfirmandbillederne og festbillederne bliver så smukke og ægte som muligt uden tekniske fejl eller upassende motiver.

Du kan selv vælge om de klassiske konfirmandbilleder skal være i et traditionelt studie eller på en særlig lokation. Måske på den lokale skaterbane, parkourbane eller på ryggen af yndlingshesten.

En professionel fotograf kan indfange konfirmandens egne, helt unikke træk og personlighed.

Vælger du samtidigt en professionel fotograf til selve konfirmationsfesten kan du koncentrere dig om den store dag uden at skulle se det hele igennem en linse.

Seneste indlæg

Overskuelig og enestående hjemmeside

Der er mange private der laver deres egen hjemmeside, men når vi taler om profit og en hjemmeside der har det formål, at få...

En profesionel fotograf giver dig de bedste øjeblikke fra konfirmationsfesten og de smukkeste konfirmandbilleder.

Den store dag for teenagerenKonfirmationen er barnets første store fest, foruden dåben, som jo er skyld i selve konfirmationen. Dagen hvor den unge bekræfter...

Opnå et varigt vægttab

Nu er det igen tid til at tænke over, om man har taget lidt for mange kilo på.Skal man vælge at tabe sig, eller...

Få leveret en tapaskasse direkte fra Spanien

Mange danskere elsker god mad. Men hvad er så kvalitetsmad?Her er tapas et bud. Det er meget brugt i Sydeuropa, at man spiser tapas.Det...

Lad dig inspirere af de flotte klinker nu

Super gode klinker i dagKunne man tænke sig at se nærmere på det store og spændende sortiment indenfor klinker i dag, så kan det...

Populære kategorier